Cal Racó
De les 13 fins a mitja nit
11 de maig
Gratuït 
 
       
 


“Vestim Segarra” és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0.

Aquest any es realitzarà a Cervera en motiu de la capitalitat cultural de la ciutat i tindrà novetats, és per això que es titularà “Vestim Segarra Festival”.

El festival començarà amb un vermut, a les 13 hores, amb l’estrena del documental “Vestim Segarra” i amb la música de Blood Bond, en un espai amb parades d’artesania amb productes de la zona tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per a la llar i molta moda. La programació continuarà, a les 17 hores, amb el dj Noc el Barroc; i a les 19 hores tindrà lloc la desfilada, l’esdeveniment estrella del dia. Comptarà amb els dissenyadors que formen l’Associació: Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius i Gemma Oriol i amb dissenyadors convidats de la comarca: Un Gos Tres, Montse López, Quatre Joies, Seyart i Xènia Villaró. Tots els dissenyadors exposaran els seus productes més creatius sobre les i els models de Madga Simó. El festival es tancarà amb una sèrie de tapes de la restauració i el comerç segarrenc i amb la música de The Vintage Clock.

.