Església de Santa Maria de Cervera
19h.
6 d'abril
 
 
       
 


La reconstrucció històrica de la Passió Medieval de Cervera és un projecte que ha anat creixent a poc a poc; fruit de la recerca històrica, el rigor, la perseverança i el treball en equip. Una representació que ens obre la porta a l’època medieval i ens convida a retornar als orígens d’una de les passions més antigues: la Passió de Cervera.

L’escenografia, el vestuari, la posada en escena, els efectes especials i la il·luminació s’han estudiat curosament per tal de mantenir-los fidels a l’època, creant d’aquesta manera una producció no només interessant des del punt de vista cultural, sinó també des del punt de vista històric. El text s’ha adaptat a un sol acte per poder-la representar en una sola sessió i la música s’ha compost per a la producció, fent una aproximació de la sonoritat i l’estil religiós medieval.

La Passió Medieval de Cervera torna a l’església de Santa Maria mantenint tres espais diferenciats: el Cel, l’Infern i la Terra. En aquest acte teatral i litúrgic, que es va estrenar l’any 2016, hi intervenen més de 150 persones, entre actors i actrius, tècnics i equip artístic.