PARANIMF DE LA UNIVERSITAT
17.45 H - Xerrada prèvia al concert
19 H - Concert
3 DE FEBRER
10 €
Venda anticipada al Museu de Cervera (de dimarts a diumenge d'11 a 14 h, i divendres i dissabtes de 17 a 20 h) i al Conservatori (tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 h). El mateix dia del concert a partir de les 18.15 h. 
PLACES LIMITADES 
 
 

En aquest concert el Mestre Savall, acompanyat del seu fill Ferran Savall i de David Mayoral, ens proposa un diàleg intercultural, tan important i necessari ara i sempre. En aquest cas entre Orient i Occident, entre l’antic i el nou món.

Així, doncs, podrem escoltar una selecció molt personal que ens emocionarà tant per la seva tendresa i bellesa com per la seva capacitat de diàleg i harmonia.

La música, que com qualsevol art necessita de la memòria, ens permetrà arribar a aquest diàleg interpersonal amb obres molt representatives del passat i fer-les reviure en el moment actual. Una mirada al passat per ajudar-nos a entendre el present i per establir un pont entre civilitzacions i èpoques diferents. Abans d’aquest concert el mateix Jordi Savall oferirà una conferència com a introducció i reflexió a l’entorn dels diàlegs musicals entre territoris i períodes.