Plaça de l'església - Guissona 
22 h
20 de juliol
Entrada gratuïta
 
       
 Música barroca i dansa contemporània interpretats per dues entitats del territori: la Jove Companyia de l’Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona i l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, amb seu a Cervera i dirigida per Jordi Castellà.

Els concerts de Brandenburg núm. 3 i 5 seran les obres més destacades del programa, uns concerts cabdals de la història de la música i típics de l’estil barroc que contenen alguns aspectes francament experimentals, com són la supressió del contrast entre un petit grup de solistes i un major grup de cordes acompanyant (Concert núm. 3) i el tractament virtuós del clavicèmbal (Concert núm. 5).

Aquest muntatge, que reforça els conceptes de territori, producció pròpia, multidisciplinarietat i diàleg contemporani que des de la programació de la capital cultural s’entenen com a prioritaris,  s’estrena a Guissona i després, a l’agost, es podrà veure a Sant Guim i finalment, al desembre, a Cervera. En el cas de Cervera, Bachendansa tancarà l’any cultural.