Túnel avutovia A2 
22 h
6 de juliol
Entrada gratuïta
 
       
 

Cançons i danses
(Amb la participació de l’Esbart dansaire de Rubí; Marc Castellà, piano; Coral Contrapunto Vocale; Coral Ginesta; i Josep Miquel Mindán, direcció musical)

Enguany la cita al túnel sota l’autovia vol anar més enllà del format tradicional de concert i és per això que no serà un “concert amb participació d’esbart” sinó espectacle per a cor, piano i esbart. Tota la posada en escena gira al voltant dels tres elements participants: el cor, l’esbart i el piano. Aquest tres elements interactuaran de manera que provoquin unes sinèrgies molt poc usuals. Els balladors ballant en directe al so del cor i del piano, i el cor i el piano reaccionant al moment als moviments dels balladors.

El “decorat” musical que s’utilitzarà són diversos arranjaments de cançons populars del nostre país arranjades per grans compositors com Josep Vila i Cassañes, Josep Cumellas Ribó, Frederic Mompou, Manel Oltra, o Josep Lluís Guzmán entre d’altres. D’aquesta manera es vol reivindicar aquest llegat musical de casa nostra, unes melodies tan belles com dúctils que poden servir per cantar a la plaça o al camp i també formar part d’un espectacle cultural del més alt nivell.