Església de Sant Domènec
12.30 h
8 de juny
Entrada gratuïta
 
       
 


El Festival Simfònic us convida a gaudir d’una manera diferent dels espais singulars que amaguen les nostres ciutats amb tot tipus d’actuacions musicals. El maridatge que proposa el Festival entre la música i l’arquitectura és sorprenent. El festival arriba a la 9a edició programant 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música en 100 espais de Catalunya i Balears. Els joves músics interpretaran a la vegada la cançó Fins que arribi l’alba en honor als padrins del festival d’enguany, Els Catarres.

A Cervera els assistents al concert tindran l’oportunitat de redescobrir l’església de Sant Domènec des d’una nova perspectiva, la que ens ofereix Mènsula: un diàleg artístic i contemporani a partir de la mirada que diferents artistes proposen a un dels elements arquitectònics més característics de l’edifici de la Paeria com són les seves mènsules.

A Cervera podreu escoltar les dues orquestres del Conservatori: l’Orquestra Britten de corda i l’Orquestra simfònica Andreví.

Abans del concert, a les 11.45 hores, hi haurà una visita guiada i comentada pels artistes a l’exposició Mènsula, ubicada a la mateixa església de Sant Domènec.