CASA MUSEU DURAN I SANPERE
20 a 23 H (8 de març)
20 a 23 H (9 de març)
8 i 9 DE MARÇ
20 €
Venda d'entrades del 25 de febrer al 8 de març a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera, cada dia de 19 a 21h.
   
                  
 

Un maridatge a 4 mans, amb la participació del xef Sergi Ortiz, conegut per presentar en format "japo" els millors productes de la comarca i el sommelier Juanjo Ceresuela, també conegut per la seva vessant gastronòmica en haver fet el mateix que Ortiz, però a la "italiana".

Aquest serà un dels actes que acollirà la Casa Museu Duran i Sanpere, convertida en un espai gastronòmic d'excepció, oferint un tast maridatge molt especial on aquests dos cerverins faran una introspectiva i una reflexió sobre la nostra cuina d'origen, tot intentant recuperar receptes d'antic des d'una perspectiva actual. Així doncs, la gastronomia se suma a la celebració de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 amb una proposta innovadora que no us deixarà indiferents.