Paranimf de la Universitat
17 h
16 de novembre
-
 
       
 


El proper dissabte 16 de novembre Cervera acollirà el Festival Bestiarum, una gala que servirà per tancar la temporada del bestiari festiu, on es reivindica la declaració oficial del 24 de novembre com a Dia Europeu del Bestiari Festiu.

Organitzada per l’Agrupació de Bestiari de Catalunya, amb la col·laboració del Ball de Diables de Cervera Carranquers i la Paeria de Cervera, la gala serveix per fer l’entrega dels premis BEST amb un doble objectiu: d’una banda, reconèixer públicament la tasca duta a terme per diferents agents, i d’altra banda, pretén difondre i potenciar les bones pràctiques premiant els millors projectes duts a terme per les entitats federades. També durant la gala es duu a terme el nomenament de la nova persona que assumirà el càrrec d’Ambaixador del Bestiari Festiu per al proper any.

La gala, que arriba a la seva sisena edició, té un caràcter itinerant per tot el territori, fent-la coincidir amb la Capital de la Cultura Catalana de cada any.

A més, durant tot el dia, podrem comptar amb la presència de bèsties festives pels carrers de Cervera, que finalitzarà amb una exhibició d’enceses.