Teatre de la Passió
24 de novembre
a les 18 h
5 € (menors de 18 anys 3€)
 
       
 


La Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera se suma a la celebració de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 amb Llibres a escena, un projecte de nova creació que té per objectiu fomentar el gust per la lectura a partir de tres eixos: literatura, il·lustració i teatre.

El llibre escollit per a l’ocasió és La nena dels pardals de Sarah Pennypacker, basat en un fet històric real situat a la Xina de Mao Zedong (1958). El Gran Timoner va ordenar exterminar els pardals del país perquè es menjaven el gra. La seva decisió va provocar plagues, fam i la mort de milions de xinesos. En aquest escenari, Ming-Li, una nena, va desobeir i va decidir salvar els pardals. El valerós gest d’aquesta nena serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida.

La companyia Teatre al Detall n’ha fet l’adaptació teatral, La Tresca i la Verdesca la música en directe i Noemí Villamuza les il·lustracions.
Un espectacle poètic sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants.

Premi Butaca Millor espectacle familiar 2018
Premi de la Crítica Millor espectacle familiar 2017
Premi de la Mostra d’Igualada 2018
Premi Enderrock Millor disc infantil i familiar 2018

Preu: 5€ (menors de 18 anys 3 €)
Les entrades es podran adquirir a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera (Pg. Jaume Balmes, s/n) o el mateix dia de la funció a la taquilla del Teatre de la Passió.
També es podran reservar a través del correu electrònic biblioteca@cerverapaeria.cat
Durada: 1 hora. Recomanat per a infants a partir de 5 anys.