Fira - Universitat de Cervera 
Concert - Paranimf de la Universitat
Tot el dia / Concert 22 h
23 de juliol
Concert: 10 € / Socis Amics de la música i alumnes de la Càtedra, gratuït
 
       
 


La Fira de Lutiers, emmarcada a la Càtedra Cervera Emili Pujol, és única al nostre país. Aquest esdeveniment situa la ciutat de Cervera en un espai privilegiat dins de l’àmbit musical organitzant un any més la que està considerada com la Fira més important del sud d’Europa.
La Fira de Lutiers esdevé punt de trobada d’escoles d’arcs i instruments, reuneix artesans d’arreu i facilita el contacte entre músics, productors d’instruments i aficionats a la música.
Aquest any està dedicada al contrabaix, instrument fonamental i emblemàtic pel món de la música. Durant la Fira es presentarà un contrabaix d’Agustí Altimira (1837- 1880).
Al llarg de tota la jornada s’han programat diverses activitats com visites guiades, presentacions, taules rodones i el concert de la Fira.
 

CONCERT DE LA XVI FIRA DE LUTIERS

23 de juliol de 2019
22 h
Paranimf de la Universitat de Cervera

Un concert dedicat als instruments originals amb el grup de música antiga Ensemble Viena- Alchemica, dirigits per la violinista Lina Tur i el contrabaixista Andrew Ackerman.
Musica Alchemica és un ensemble creat per la violinista Lina Tur Bonet, durant la seva estada a Viena, que ha aconseguit un reconeixement internacional gràcies a moltes de les seves premiades gravacions. L’activitat d’aquesta formació arriba a tot  Europa, Amèrica i Àsia.
A Cervera ens oferiran un viatge des del Barroc al Classicisme amb el contrabaix.
Preu del concert: 10 euros / Socis dels Amics de la Música i alumnes de la Càtedra, gratuït.