Diversos espais
Durant tot el dia
8 de juny
Entrada gratuïta
 
       
 


Aquest 2019 el Ball de Diables de Cervera – Carranquers celebren el seu 25è aniversari. L’acte més destacat d’aquest aniversari serà la Trobada Nacional de Balls de Diables de Catalunya del proper 8 de juny, on se citaran més de 1.000 diables d’arreu de Catalunya en un dels actes de foc més importants que s’hagin fet mai a les Terres de Ponent.

A la tarda, els balls de diables infantils de Cervera, Torredembarra, Valls i Sant Quintí de Mediona, seran els protagonistes. Començaran amb un correfoc i seguidament hi haurà una mostra de Balls Parlats Infantils a càrrec de totes aquestes colles.

A la nit, les 20 colles convidades a la Trobada faran un correfoc que anirà des de la plaça Major fins la plaça Universitat, on finalitzaran el correfoc amb una gran encesa conjunta. Les colles convidades a la Trobada són els Balls de Diables de Vilafranca, Riera de Gaià, Valls, Reus, Tarragona, Sitges Colla Vella, Sant Pere de Ribes, la Ràpita del Penedès, el Vendrell, Torredembarra, Sant Quintí de Mediona, Vilanova i la Geltrú, Santa Coloma de Queralt, Igualada, l’Arboç, Alforja, Esplugues de Llobregat, la Llacuna, Vilaseca i Cervera.

Per commemorar aquest aniversari també s’han programat diverses activitats durant la Festa de la Colla, els dies 21 i 22 de juny: la Cursa Orientativa, el Vermut Elèctric, el Ball Parlat i  la Trobada de Diables de la Segarra Històrica, en un correfoc en què participaran les colles de Sant Guim de Freixenet, Santa Coloma de Queralt, Sanaüja i Calaf.