'Contes a la Catxipanda' inicia el 'Segamots', el festival de contes de Cervera Capital de la Cultura Catalana
L'escola Jaume Balmes ha acollit la primeras sessió de 'Contes a la Catxipanda', a càrrec de la narradora
L’escola Jaume Balmes ha acollit la primera sessió de ‘Contes a la Catxipanda’, a càrrec de la narradora Patricia McGill. Aquest projecte de lectura s’emmarca en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. La marató de contes dóna el tret de sortida al festival de contes ‘Segamots’, que tindrà lloc al mes de setembre

El projecte continuarà el 18 de febrer a la mateixa escola Jaume Balmes i a l’Escola Les Savines. A partir del 27 de febrer,  ‘Contes a la Catxipanda’ tindrà lloc a l’Escola Mossèn Josep Arques. Les sessions de contes estaran conduïdes pels narradors Patricia McGill, Mon Mas, Carles Alcoy i Lídia Clua. 

Marató de contes al setembre 
'Contes a la Catxipanda" és un projecte de lectura que es vincula amb la concepció de la narració com un art, vinculat a la idea d'interculturalitat que reivindica Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

L'última fase de la iniciativa serà la marató de contes ‘Segamots’, que se celebrarà al setembre i on es faran contes per adults, xerrades i contes musicats. Els actes seran gratuïts i estaran oberts al públic general.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació al següent link: Més informació
Configuració