Música barroca i dansa contemporània es fusionen a Guissona amb el '#Bachendansa'

La música barroca en directe i la dansa contemporània es donen en la mà en l’espectacle ‘#Bachendansa’, que es representa el 20 de juliol a  la plaça de l’Església de Guissona. L’obra és fruit del treball conjunt dues entitats culturals de la comarca de la Segarra: la Jove Companyia de l’escola de Dansa Montse Esteve de Guissona i l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, amb seu a Cervera i dirigida pel cerverí Jordi Castellà. El muntatge ‘#Bachendansa’ forma part dels actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 i s’estrenarà a Guissona en el context del Mercat Romà.

‘Els concerts de Brandenburg núm. 3 i 5’ de Johann Sebastian Bach són les obres més destacades que es reinterpreten al programa. Els concerts del geni del barroc contenen alguns aspectes experimentals i innovadors per a l’època, com la supressió del contrast entre un petit grup de solistes i un major grup de cordes acompanyant, a més del tractament virtuós del clavicèmbal.

‘#Bachendansa’ s’estrena a Guissona, passarà per Sant Guim de Freixenet a l’agost i al mes de desembre servirà per cloure els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. De fet, el muntatge sintetitza alguns dels conceptes prioritaris de la capitalitat, com l’aposta pel territori, la producció pròpia, la multidisciplinarietat i el diàleg contemporani.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació al següent link: Més informació
Configuració