Sorea i l’EASCS patrocinaran “Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019”
El paer en cap, Ramon Royes, ha signat convenis de col·laboració amb Sorea i l’Empresa d’Aigües i Serveis de Cervera i la Segarra (EASCS), mitjançant els quals es comprometen a patrocinar amb 20.000 i 5.000 euros, respectivament, projectes inclosos en la programació de “Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019”.

La signatura del conveni ha tingut lloc a la Paeria de Cervera, dijous 25 d’octubre, amb la participació de Xavier Ventayol, apoderat en representació de Sorea; David Gall, apoderat en nom de l’EASCS, i Jaume Rossich, regidor de Cultura de la Paeria.

Són les primeres empreses a signar convenis de patrocini amb la Paeria de Cervera per a l’organització de l’esdeveniment de la capitalitat de la cultura catalana. En les properes setmanes, està previst signar acord amb més empreses del territori.

Sorea i l’EASCS són empreses compromeses amb la comunitat i el teixit social on operen. Aquest compromís es plasma en el seu interès a col·laborar de forma activa, desinteressada i decisiva en el desenvolupament social i cultural en el seu sentit més ampli i a impulsar estratègies concretes que permetin millorar la qualitat de vida de la ciutadania.
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació al següent link: Més informació
Configuració