La Farinera
11 d'octubre a les 20.30 h 
18 d'octubre a les 22.00 h - ANUL·LAT
11 i 18 d'octubre
5 € (menors de 18 anys 3 €)
 
       
 


FRAGILE és un projecte que se situa a la frontera entre l’espectacle en viu, les arts plàstiques i visuals, i el camp documental autobiogràfic.

És una història basada en l’experiència personal, explicada com a metàfora per arribar a l’experiència de moltes persones, d’un familiar o amic... FRAGILE  ressalta la importància de la consciència interior, de la salut, en aquest món d’aparences on sempre mirem cap a fora, cap a l’exterior.

Una història paradoxal i estranya sobre la fragilitat de la condició humana. Un passatge poètic, metafòric, mitològic, a través del relat i la representació de dos mons: el món exterior (el cos, el visible, la malaltia...) i el món interior (la lluita per l’equilibri i la supervivència...).
 

Les entrades es podran adquirir al Museu de Cervera (c.Major 115) o 1h abans de l’espectacle a la Farinera.
També es podran reservar al correu electronic cervera2019@cerverapaeria.cat
Preu: 5 € (menors de 18 anys 3 €) 

 

Cervera Capital de la Cultura Catalana i la companyia Fadunito ajornen el passi obert al públic previst per divendres a La Farinera de Cervera

Cervera, 15 d’octubre de 2019.- L’organització de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 i la companyia cerverina internacional Fadunito informen que el passi obert al públic del work in progress de l’espectacle ‘Fragile’ previst pel divendres dia 18 d'octubre a La Farinera, queda ajornat. La nova data s’informarà properament via web i xarxes socials. Aquelles persones que hagin adquirit les entrades anticipades poden posar-se en contacte amb l’organització a cervera2019@cerverapaeria.cat